Wednesday, September 26, 2007

Syn fel för en dag!

Har du någon gång upplevt att allt är 2? Idag har jag gått runt en hel dag och sett ganska flummig ut. Jag ser nämligen dubbelt och suddigt, riktigt kul då allt man gör blir helt galet kul eftersom man gör allt något till höger, som att plocka upp en sax, men missar den gång på gång på gång.
-Nej Joel, saxen ligger 2dm till höger!

Tuesday, September 25, 2007

Lyckans fjäril sätter sig på axeln på den som har tid att vänta

Undrar hur många gånger jag kommer att åka mellan Göteborg och Halmstad. Bortom meningslösheten med att jobba "varje" helg i minst ett år, väntar meningen med att kunna träffas varje helg i ett liv. Jag önskar att det var annorlunda, jag önskar att det ordna sig, jag känner att längtan efter dig för mig snabbare till framtiden.

"It's funny how we've seem, funny how we can even walk up straight. Last night you sat home waiting, and I got home much too late, yeah to late. So what if we loose our minds, so what if it doesn't make much sense. At least we know we're lazy, at least we know how to play, we're so great"

Idol Hysteri..


Vs


Bättre än så här blir det inte :) //Idol Gänget (Just nu hemma hos Joel)

Ett Öga

De senaste dagarna har jag haft ögon inflammation, tur att det bara behövs ett öga för att kunna se. Har passat på att måla lägenheten, blir rast lös när man måste vistas på 48kvm.. Nu har medicinen "Kickat" i så imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet och briljera, undra hur kunderna kommer reagera när de se mig i ögonen..

Fre-söndag

Sista helgen jag var ledig fre-söndag, mitt nya schema börja om 1 vecka. Myste med finaste Cecilia på min "långledighet", blev bjuden på varma mackor, något jag inte ätit på flera år, så gott.
"an excellent piece of work, sweet Bean"
Lördagen bestod av ett föredrag som handlade om framgångsrika kvinnor, riktigt intressant. Blev utgång i Halmstad på kvällen. Gänget bestod av Joel & Cecilia, Brossan Oskar, min syster Hanna med sambo Peter och syster Jenny, Kvällen slutade med att samtliga hade slut på kontot..
På söndagen blev det frukost bufe i Mellby, mamma hade legat i, och magen var full när jag började bygga och jobba, under sommaren har jag hjälpt mina föräldrar med att bygga ut stugan, det blev äntligen klart denna helgen. På kvällen blev det lyx mat och mys med kärleken Cicci.
Jag kommer verkligen att sakna mina lediga helger, men om ett eller två år ska det vara jobb fritt på helgerna!

Tuesday, September 18, 2007

Från Mjukis till Grön & Skön!

Det är ca 2 veckor kvar tills jag börja min nya tjänst på AO50, för er som inte jobbat på IKEA i 5 år så betyder det att ni hitta mig på "Design & Växt" avdelningen i Bäckebol från och med den 1/10e. Jag kommer att bli en så kallad "Potentialare", formas och utvecklas mot en avdelningschefs roll. Ska bli riktigt kul, ser fram emot att få arbeta med alla sköna människor på "andra sidan". Till alla er som jobbat med mig på Textil/Mattor, TACK, ni är det bästa gänget!

Monday, September 17, 2007

Har du jeans på dig, din omysiga jävel!

Helgen har varit underbar. I torsdags kom underbara Cecilia åkande på spårvagn 4 från Möndal. Den kvällen blev det mys av en helt annan dimension. Fredagen började lite tröttsamt med att stiga upp för att jobba, inget jag kände för när sängen var varm och regnet föll utanför fönstret. Men efter god mat på kvällen med min Flicka på Rumpanbar & kök kunde inget stoppa en utekväll på Kelly's med två roliga själar. Varken jag eller Cicci vet hur kvällen slutade, bara att jag fick båda täckena för mig själv i soffan med en pausad film. Har investerat i en för liten soffa, förstår att sängen utan täcke lockade mer. Lördagen blev kul med shopping, mys och film kväll. Vi lyckades laga våran första "riktiga" middag till musiken Jason Mraz igår. För att beskriva den romantiska söndags kvällen: "Har du jeans på dig, din omysiga jävel!".

Helgens trash: Lakan från Ikea, ett blått, bei, och gult hängandes i fönstret gjorde att lägenheten fick namnet "sunk"
Helgens sömn lösa: Mina grannar
Helgens musik: Min mapp KillTjejen
Helgens snabbaste: Helgens sprit dracks upp på fredagen.
Helgens godaste: Estella Chips Barbecue
Helgens "lösning": Använde flaskan som ljusstake
Helgens min: Öppen mun när man sover
Helgens ljud: lång vissling innan man kittlar.
Helgens fynd: Ett tomt västtrafiks fodral, på söndagen i ett hörn, smittorisk Cecilia

Nu är det måndag, det bästa är att det är långt till nästa måndag, frågan är vad händer i Halmstad till helgen?

Wednesday, September 12, 2007

Den 12e Juni trillade jag in i BeanCamp.

Det var tällt, musik, sprit, smuts, och sång. Kanske var det ödet eller känslan som fick mig att gå till höger och inte vänster. 4 meter senare satt hon där, den vackraste Bönan jag sett. Vet inte om jag reflekterade över att jag redan stod med pennan i handen som jag frågat efter, kunde inte slita blicken, tanken: "Det här måste vara underbart, eftersom jag inte förstår någonting av det". Nu, 3 månader senare kom tanken tillbaka. Men nu vet jag att det var en beröring av Kärlek som for genom själen. En kärlek som jag kommer dela i evighet med den finaste Bönan Cecilia, som jag träffade i BeanCamp för tre månader sedan. "for ever and ever, baby".

Som korten älskar turen

Är det tur eller en satsning som gett resultat? Är det jag? Är det bra eller dåligt? Är det så att mitt liv helt enkelt är underbart? Jag fick jobbet!! 5 tankar som far i mitt huvud medan jag dricker vatten och dammet rinner ner med svetten längs tinningen.

Ju mer man sover, desto mer vill man forsätta

När jag drömmer minns jag oftast inte vad jag drömmt. Kroppen behöver sömn, men det är inte alltid som den lyckas berätta det för mig. Jag vill inte sova för det är så kul att vara vaken och inte göra något alls. Jag tror att de flesta människor tillbringar sitt liv med att gå och lägga sig när de inte är sömniga och stiga upp när de är det. men sanningen är att det finns inget skönare än att sova, förutom att ligga nära intill Flickan. I drömmar och i kärlek är ingenting omöjligt.

Men innan drömmen kommer, ska jag slipa och spackla, för imorgon kommer min fina Böna och då ska det målas medan hon pluggar. Nu har det gått 3 månader, det kommer bli en livstid av kärlek tillsammans.

Tuesday, September 11, 2007

Dags för slagsmål :)

Älskling se din man han är laglös nu
Sover med ena ögat öppet i olika hus
fri från kalla bojor i stål
men priset var högt min vän
Nu hörs det något oväsen utifrån (det hörs något oväsen)
De är här igen

Jag är på fri fot springer mellan höghus och äng
helikoptrar flyger över mig men det här är min terräng
hukar vid varje buske spejar ser jag nåt så springer jag
vidare och vidare så länge tiden finns så hinner jag

Mina tumavtryck skar jag bort och färgade mitt
hårbrände alla id-handlingar röjde undan alla spår
Får de tag i minsta hudflik är det kört för min del
jag står anklagad för mord mitt liv står på spel

Jag är på fri fot
undan åtal och besvär
Jag är på
fri fotfrån polis och militär
Jag är på fri fot
jag har fartvind i håret
Är på
fri
fot
Jag tog det sista tåget

Sandpapper

Lägenheten består av ett tunt lager blått damm, och grannarna kommer ligga sömnlösa ett tag till. Borrmaskinen står på laddning inför morgondagen. Musiken spelas högt, endast bra låtar på spelningslistan. Tempot är högt, och jag ser ut som en blå smurf. Hela rumet ska slipas inför målandet om två dagar..


Monday, September 10, 2007

Diamantis


Tre saker: kärlek, kärlek och kärlek.

Dåtidens Resa

Vill ligga Cheek to Cheek inte åka tåg. Denna helgen har jag rest många mil på samma väg. Började i torsdags, tog tåget till Halmstad, och vem kom glidande på sin cykel om inte favorit Diamantis. Blev en kebab och massa öl hos sköna bönan Becca, sen blev det konsert. Kvällens man var Håkan Hellström, så bra den killen är, men årets känsla förmedlade
Finn Björnulfsson (slagverk) i bandet!
På fredagen blev det bussen till Älmhult, där jag hade tänkt packa in ett matsalsbord och en soffa lite lätt i en "stor vit bil", slutade med att jag fick byta däck på bilen och "tidstjuven" var ett faktum. Planen var att jag och Henrik Roos skulle se Håkan Bråkan igen fast i Göteborg. Den "stora vita bilen" ville inte köra snabbaren än 130km/h, så det blev "Känn ingen sorg för mig Göteborg" på datorn och en massa öl när vi kom till göteborg något sent på kvällen istället, nattens resultat blev: skumpa, öl, Pustervik, ett skärsår på handen, och en väldigt sen natt ute i möndal. Min kära böna försökte, jag är ledsan att det blev spårvagnen kl 7 på morgonen, där vi träffade en gammal vän, hoppas du nyktrat till Maria.
Ny dag, ny Lördag, åkte till Halmstad och överraskade min flicka Cecilia med att dyka upp på Skinngruppen, Lycka! Hjälpte även syster yster Jenny med att flytta, sen åkte vi vidare till Älmhult, vidare till mitt föräldra hem. Den kvällen var vi ute och fiskade fram till att endast ljudet i mökret avslöjade att man kastat upp draget på land..
Söndagen, oj vad snabbt det gick, upp, kaffe, fiska, sen stod jag på centralstationen i Älmhult. På ena sidan stod det Älmhult-Kalmar (Göteborg) på andra sidan stod det Älmhult-Lund (Halmstad).. På biljetten stod det Ämhult-Göteborg.. Tankarna gick runt i 1halv sek sen satt jag på tåget mot Halmstad, den hjärtat älskar, dit går dina ben. Kvällen blev den bästa på hela helgen, mys med finaste Bönan. Du är början på nåt nytt och nånting underbart.
I dag tog jag tåget till jobbet, som ligger i Göteborg. Det finns bara en bra sak med måndagar, att det är så långt till nästa måndag.

Wednesday, September 5, 2007

Insperation

Spå i kula

Allrahelst minns jag framtiden, för det bästa med framtiden är att det aldrig kommer två dagar på en gång."

Imorgon åker jag till Halmstad för att träffa finaste bönan Cicci som tar med mig på en Håkan Hellström konsert. Blir galet kul och en lång kväll, jag blir hög på kärlek.
Fredags morgonen blir undrerbar, men inte så lång, hamnar i älmhult på dagen, lyckas ta med mig ett bord, en soffa, massa målarfärg + Henrik Roos till Göteborg. På kvällen blir det ännu mer Håkan Hellström + utgång, en lång kväll.
Lördagen innerhåller saker som: Bakis, slipa, spackla, åka bil till Älmhult, X-box, öl, whiskey, och hallon.
Söndagen, Göteborg, sova, vila, pizza, vatten.
Jag är intresserad av framtiden, för där skall jag tillbringa resten av mitt liv.

Tuesday, September 4, 2007

Godkänd

I torsdags var det världens mys dag, kom till min flicka Cicci med blixtens hastighet, ett nyare öresundståg och en skön sittplats mellan Göteborg och Halmstad. Drog på mig minst fyra blåmärken mellan stationen och bönans lägenhet då jag blev krossad i leken "GulBil". På kvällen var det mys och tiden stannade nästan i en kärleksbubbla.
Vaknade på fredagen varmt, skönt och underbart MEN så insåg jag att det var dagen då jag skulle få träffa min fina Cecilias familj. "Familjen är en domstol som alltid har öppet". Som tur är slutade helgen med svärdfäktning, en luftmadrass som vägrade vara tyst, grillning, öl, fika, och en massa sång. Familjen Nordström har även bjudit på surströmming och en oförglömlig dans kväll, Tack.
På söndagen åkte Becca, Cicci och Joel hem i en trött "Frank", en massa vattenplaning höll mig vaken, ja bönorna somnade.
Kalmar stad bjöd på shopping, nollning med brossan som 2a, och en massa nya vänner.
Helgens bästa komentar var: "Kan du inte ta tåget imorgon", och så blev det. Söndags kvällen var den bästa bonusen i mitt liv.
Mina arbetskamrater tyckte jag verkade trött i måndags, men det var en så kul helg!